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Impact of Sugar Reduction on the rheological properties of wheat doughs

20181030

Sugar has always been a commonly used ingredient in the bakery industry for taste enhancement. However, high-sugar diets have been associated with obesity, inflammation, high triglyceride and high blood pressure levels — all risk factors for heart disease. 

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ANTICIPER LES EFFETS DE LA REDUCTION DU SEL SUR LA PÂTE AVEC LES SOLUTIONS CHOPIN TECHNOLOGIES

20181015

Le sel est connu pour ses propriétés d’assaisonnement et de conservation des aliments. Il a également un rôle majeur dans le comportement des pâtes au cours du processus de fabrication boulanger. 

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AIDE A LA COMPREHENSION ET A L’APPLICATION DE L’ARTICLE FIDELITE DES NORMES ANALYTIQUES

20181004

LA FIDELITE D’UNE METHODE : UN INDICATEUR DE QUALITE DE CELLE-CI.

Telle que représentée dans les normes, la fidélité regroupe plusieurs conditions comme, la répétabilité, la reproductibilité, les différences critiques qui constituent des indicateurs indispensables pour quantifier la variabilité de la méthode.

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Hagberg falling number measurement: New machine versus conventional machine

20180622

Pre-harvest sprouting or germination on the mother plant and latematurity alpha-amylase cause alpha-amylase activity increase. .... A new device, Amylab FN ...

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Wheat Flour Solvent Retention Capacity

20180622

Wheat Flour Solvent Retention Capacity: Repeatability and Reproducibility Performances of a New Automated Measurement Method

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WHEAT FLOUR QUALITY CONTROL

20180423

Wheat Flour Quality Control for  improving performance and customer satisfaction.

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EVALUATION OF THE IMPACT OF CRICKET POWDER

20180423

Due to a rising demand for proteins, food industry is seeking new alternative protein sources that can be used for human food.

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20181030

Sugar has always been a commonly used ingredient in the bakery industry for taste enhancement. However, high-sugar diets have been associated with obesity, inflammation, high triglyceride and high blood pressure levels — all risk factors for heart disease. 

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20181015

Le sel est connu pour ses propriétés d’assaisonnement et de conservation des aliments. Il a également un rôle majeur dans le comportement des pâtes au cours du processus de fabrication boulanger. 

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20181004

LA FIDELITE D’UNE METHODE : UN INDICATEUR DE QUALITE DE CELLE-CI.

Telle que représentée dans les normes, la fidélité regroupe plusieurs conditions comme, la répétabilité, la reproductibilité, les différences critiques qui constituent des indicateurs indispensables pour quantifier la variabilité de la méthode.

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