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Comment obtenir une estimation fiable et rapide des valeurs alvéographiques ?

20190122

NOUVEAU protocole WiXO :  la procédure complète, de la réception de l'échantillon à l'obtention du résultat (broyage, mesure humidité, pesée, analyse WiXO), nécessite moins de 15 minutes!

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Predict quality of Yellow Alkaline Noodles

20190118

Using multiple linear regression (MLR) based on quantitative and qualitative testing to predict quality of Yellow Alkaline Noodles

The aim of this study was to propose an analytical strategy to predict noodle quality from wheat flour, hence permitting a better segregation of the best suited wheat cultivars.

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Impact of different fibers on dough rheological behavior

20181212

During the past decade, fibers were introduced in the cereals industries processes with the aim to improve nutritional benefit of traditional wheat food. ...

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LABORATORY ASSESSMENT OF THE MILLING PERFORMANCE INDEX (MPI) OF STANDARD WHEAT

20181129

Laboratory milling is a very important part of wheat quality control procedures. There is a need to laboratory mill wheat, in a repeatable and reproducible manner in order to obtain flour for further analysis. ...

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Impact of Sugar Reduction on the rheological properties of wheat doughs

20181030

Sugar has always been a commonly used ingredient in the bakery industry for taste enhancement. However, high-sugar diets have been associated with obesity, inflammation, high triglyceride and high blood pressure levels — all risk factors for heart disease. 

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ANTICIPER LES EFFETS DE LA REDUCTION DU SEL SUR LA PÂTE AVEC LES SOLUTIONS CHOPIN TECHNOLOGIES

20181015

Le sel est connu pour ses propriétés d’assaisonnement et de conservation des aliments. Il a également un rôle majeur dans le comportement des pâtes au cours du processus de fabrication boulanger. 

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AIDE A LA COMPREHENSION ET A L’APPLICATION DE L’ARTICLE FIDELITE DES NORMES ANALYTIQUES

20181004

LA FIDELITE D’UNE METHODE : UN INDICATEUR DE QUALITE DE CELLE-CI.

Telle que représentée dans les normes, la fidélité regroupe plusieurs conditions comme, la répétabilité, la reproductibilité, les différences critiques qui constituent des indicateurs indispensables pour quantifier la variabilité de la méthode.

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Hagberg falling number measurement: New machine versus conventional machine

20180622

Pre-harvest sprouting or germination on the mother plant and latematurity alpha-amylase cause alpha-amylase activity increase. .... A new device, Amylab FN ...

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Wheat Flour Solvent Retention Capacity

20180622

Wheat Flour Solvent Retention Capacity: Repeatability and Reproducibility Performances of a New Automated Measurement Method

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WHEAT FLOUR QUALITY CONTROL

20180423

Wheat Flour Quality Control for  improving performance and customer satisfaction.

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EVALUATION OF THE IMPACT OF CRICKET POWDER

20180423

Due to a rising demand for proteins, food industry is seeking new alternative protein sources that can be used for human food.

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TRITORDEUM : CARACTÉRISATION RHÉOLOGIQUE

20171215

Le Tritordeum est une nouvelle céréale née de la combinaison entre du blé dur (Triticum durum) et une orge sauvage (Hordeum chilense). Il s’agit de la première céréale créée par hybridation (non O.G.M) commercialisée dans le monde et apte pour la consommation humaine.

 

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CHOPIN TECHNOLOGIES REJOINT LE GROUPE KPM ANALYTICS

20171117

CHOPIN Technologies a annoncé aujourd’hui qu’elle rejoignait le Groupe KPM Analytics.

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Comment obtenir une estimation fiable et rapide des valeurs alvéographiques ?

20190122

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20190118

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