ACTUALITES

Valider la selection Supprimer les filtres

Aucun produit ne correspond à votre recherche.

Retour

AIDE A LA COMPREHENSION ET A L’APPLICATION DE L’ARTICLE FIDELITE DES NORMES ANALYTIQUES

04/10/2018 14:05

LA FIDELITE D’UNE METHODE : UN INDICATEUR DE QUALITE DE CELLE-CI.

Telle que représentée dans les normes, la fidélité regroupe plusieurs conditions comme, la répétabilité, la reproductibilité, les différences critiques qui constituent des indicateurs indispensables pour quantifier la variabilité de la méthode.
Ce document a pour objet d’apporter une aide à l’interprétation des paramètres de fidélité publiés dans les modes opératoires normalisés pour une utilisation adéquate de ceux-ci.

à lire également sur notre site

Examples for the application of dough mixing and heating behaviour in cereal research

20190620

How to differentiate between cereals varieties, to determine technological quality of grains or to understand the impact of components on the dough technological behaviour ? These are key questions, especially in the development of non-wheat and gluten-free products.

Lire l'actu

CHOPIN Technologies inaugurates the AETC’s technical seminar series

20190613

Herewith the interview of Arnaud Dubat, Business Development Director at CHOPIN Technologies, in the framework of the seminar « The laboratory as a data source for making decisions » organized by AETC on may 8, 2019 in Spain. Learn more about our expertise in the cereals market, our motivations, our projects, the advantages of the Alveolab and our other devices.

Lire l'actu

The Mixolab test is now a Chinese National Standard

20190612

The Mixolab test is now a Chinese National Standard : GB/T 37511-2019 Inspection of grain and oils-Dough rheological test of wheat flour- Mixolab test.

Lire l'actu